one possible solution 2x4=8 i used 8$ for 2 head phones
One possible solution is 8 headphones costs 16 dollars.I used skip counting to solve the problem.I just kept on multipling on my fingers!!!!
One possible solution is if he bought 5 headphones it would cost her $.10 i figured it out by counting by 2's 2,4,6,8,10,12,14,16,20......
one posible solution is 10 pare of head phones is $20.i use skip couting to solve the problem. I think this is right because he liked the head phones on sale and he liked them.
One possible solution is 10 headphones equals up to 20 dollars. I used couters to solved this problem. I used counters once and then I realized it was skip couting by twos's.
I bought 4 pairs of ear phones at 2 dollers each i figuared this out by muliplying 4x2
I just skip count then i multiple 2 *2 =4 so i spent 4 dollars for two pare.
she saw a pair of headphones and she scooped it up and put it in the shopping cart.
He bought 6 headphones and it costs him 60 dolllars I do skip count 24681012. I payed 12dollars.
One possible solution is 12x2=24. I used addition to solve the problem. I did 12+12 then figuered my answer out.
one possible solution is 1x2=$2 i used twos to solve the problem i counted by twos to solve the stratagey like i bought 8 headphones that would cost me $16 and heres 1 way you could do it 2 4 6 8 10 12 14 16 like that.
one possible solution is 2x1 because i used skip count to sovle the problem.I think it is write
One possible solution is 4x2=8. I used the counters to make groups. I got two groups of four and I added them together and I got eight.
She saw a pair of headphone and she scooped it up and put it in the shopping cart.
One possible solution is couting by 2's.I used counters.