You spent $664 on shirts.I multiplied 83x8 which equals 664.
You spent $747 on t-shirts.
I multiplied 83x9=747.
You spent $8 on t shirts. I multiplied 83 and 8 which equals 664.
I meant to say you spent $664
You spent $ 82 on T-shirts. I multiplied 82x8 which equals 656.
You spent $738 on t-shirts. I multiplied 82x9 which ='s 738
You spent $648 on t-shirts I multiplied 81 people x 8 dollars witch equals $648.
You sent 738
You spent $747 on t-shirts . I multiplied 83*9 which equals 747.
You spent $738 on T-shirts. I multiplied 82x9 which ='s $738
You spent $656 on t-shirts. I multiplied 82x8=656.
That you spent $656 on t-shirts. I multiplied 82x8=656.
That you spent $656 on t-shirts.I multiplied 82x8=656
you spent 82 dollars on t shirts I multiplied 82x8 that equals 656
You spent 747$ on t-shirts. I multiplied 83x9 which equals 747.