you bought 24 books and they all cost 1$.we used the counters to find the answer.
you boght 24 books and it all of themcost 1$ we use conters to find out
u bought 2 books & they both cost 12$. I used the counters to find the answers.
you spent 4 books and they cost 6$
u bought 4 books and they all cost 6$ i used addition to find the answer.
We figuer out the answer by counting by 2's like this 2,4,6 ,8 10,12,14,16,18,20,22,24,each books costs $2 and she bought 12 books in all.
A book $3 she bought 8 book .$3 x 8 = $24.
u bought 8 books and they all cost 3$.
u bought 12 books and they all cost 2$
u boght12 books and they all cost 2$
My answer is each book cost $1and my other answer is she bot 1 book that cost $24and another way to answer it would be to count by 3s 8 times explainI said to use $1 for each book because $1 24 times is $24I said that she bot 1 book that cost $24 and you should have $24 for the answerI said count by 3s 8 time because I had 24 counters and I kept counting up in 3s and I got 8 3s
We followed my answer if you shade 2 rows and shade in 12 it will add to 24
Each book cost $4, and you bought 6 books. I did 6 groups of chips and counted them. Each group had 4, and the answer was 24.
we followed nasir's answer if you shade in 2 rows 12 in each square it will add up to 24
Mrs. mercier spent $24 for books.she paid $8 for each book. $8x3=$24 she bought3 books.
You brought 12 books and they each cost 2 dollars if you did two times 12 eqauls 24.
well each 2 dollars so you bought 12 so It 2 times 12 = $24